Math4you

Blog

Blog

Groepslessen statistiek voor 1e bachelor criminologische wetenschappen KULeuven

Geplaatst op 29 september, 2022 om 4:15

Ben jij of ken jij een student uit 1e bachelor criminologische wetenschappen aan de KULeuven? Ik kreeg deze week al verschillende aanvragen voor bijles bij het vak "Basisbegrippen statistiek voor criminologen" en zal daarom groepslessen voorzien.

Ik heb recent al enkele studenten geholpen met dit vak en ze waren allemaal geslaagd. Blijkbaar heeft één van deze studenten reclame gemaakt in de studentengroep. Dat doet me uiteraard altijd veel plezier!

Misschien start ook jij dit semester aan de opleiding en wil je een vliegende start nemen? Of misschien heb je het eerste jaar er al op zitten, maar was je helaas niet geslaagd voor statistiek?

Aarzel dan zeker niet en neem contact op! Ik houd je dan graag, uiteraard volledig vrijblijvend, op de hoogte van de groepslessen.

Ik kijk er alvast naar uit!

Categorie├źn: Geen