Math4you

Blog

Blog

Student uit 1e bachelor psychologie en herexamen statistiek?

Geplaatst op 4 juli, 2022 om 9:15

Voor de studenten die deze zomer een herexamen moeten maken bij de cursus “Statistiek voor psychologen, deel 1” (1e bachelor psychologie, KULeuven) heb ik een exclusief aanbod. Ik ben er de voorbije maanden stevig ingevlogen en heb mijn eigen online leeromgeving ontwikkeld, de Math4you Academie. Jullie cursus statistiek zal de eerste zijn die hierin beschikbaar is.

Meer concreet ga ik als volgt te werk:

- De leerstof is opgedeeld in kleine, behapbare onderdelen.

- Elk onderdeel begint met een video over de theorie (inclusief voorbeelden). Daarna volgt er een video met een aantal oefeningen die ik stap voor stap uitwerk. Als laatste volgt er een derde video met een aantal voorbeeldexamenvragen die ik eveneens stap voor stap uitwerk.

 

Hierdoor wordt de leerstof veel geleidelijker aangebracht dan tijdens lessen op de universiteit. Elk deeltje wordt onmiddellijk ingeoefend. Waar je op de unief één practicum had, heb ik nu gemiddeld al een vijftal oefenmomenten voorzien. Misschien zag jij op de duur “het bos door de bomen niet meer”? Wel dat probleem zou nu van de baan moeten zijn! De oefeningen zijn zorgvuldig geselecteerd zodat deze echt opbouwen van makkelijk naar moeilijker. Dit is ook iets wat in de practica grotendeels ontbrak.

 

Een ander groot voordeel van deze aanpak is dat je de video's zo vaak kan bekijken als je zelf wenst. Herhaling is dan ook de sleutel tot succes!

 

Daarnaast is er een mogelijkheid om aanvullend vraag- en antwoordsessies te volgen. Deze kunnen individueel of in groep gevolgd worden.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op via [email protected] 

 


Categorie├źn: Geen