Math4you

Blog

Blog

Afscheid van een prachtvrouw - mijn mama

Geplaatst op 4 september, 2021 om 6:15

Deze zomer nam ik afscheid van mijn moeder. Mijn moeder heeft me altijd enorm gesteund in de keuzes die ik gemaakt heb. Toen ik als 18-jarige wou bijles geven, was ze direct akkoord en werd er thuis een kamer ingericht als lesruimte. Die lesruimte heeft uiteindelijk 16 jaar dienst gedaan. Als ik dan even pauze had, stond er altijd een heerlijke pot dampende soep op het vuur. En bij marathonsessies tijdens de examenperiode werd er al eens een crepeke spek in de pan gegooid. Zo zorgde ze ervoor dat ik overeind bleef en mijn studenten altijd opperbest kon helpen.


Helaas bracht deze lente verandering met zich mee. Ons mama werd zieker en zieker en kon niet meer doen waar ze altijd voor geleefd heeft: voor anderen zorgen. De rollen draaiden om en ik zorgde, samen mijn mijn vader en zus, voor ons mama. Het was zwaar, maar ik zou het niet anders gewild hebben. Ze verdiende alleen de beste zorgen!


De voorbije anderhalf jaar heb ik veel gezorgd. Gezorgd voor Rosie die geboren werd op 24 maart 2020. Gezorgd voor mijn moeder die overleed op 27 juli 2021. Nu is het tijd om te zorgen voor mezelf.


Daarom heb ik beslist om dit semester geen nieuwe studenten aan te nemen. Studenten die vorig academiejaar reeds gestart zijn, of studenten die tijdens de zomervakantie reeds contact opnamen, kunnen wel nog bij mij terecht. Zij kunnen eenvoudig een afspraak maken via mail of Whatsapp.

 

Categorie├źn: Geen