Math4you

Blog

Blog

afficher :  plein / résumé

Afscheid van een prachtvrouw - mijn mama

Publié le 4 septembre 2021 à 6:15 Comments commentaires (3501)

Deze zomer nam ik afscheid van mijn moeder. Mijn moeder heeft me altijd enorm gesteund in de keuzes die ik gemaakt heb. Toen ik als 18-jarige wou bijles geven, was ze direct akkoord en werd er thuis een kamer ingericht als lesruimte. Die lesruimte heeft uiteindelijk 16 jaar dienst gedaan. Als ik dan even pauze had, stond er altijd een heerlijke pot dampende soep op het vuur. En bij marathonsessies tijdens de examenperiode werd er al eens een crepeke spek in de pan gegooid. Zo zorgde ze ervoo...

Lire tout l'article »

Boeketje bloemen

Publié le 10 février 2021 à 8:30 Comments commentaires (19072)

Vandaag werd dit prachtige boeket bloemen aan de deur geleverd.

En wat nog mooier was, was de tekst die erbij zat.

"Dankjewel voor de fantastische bijles statistiek voor E.! Jouw werk is uitzonderlijk goed en dat verdient zeker een bloemetje! Nogmaals heel erg bedankt. Wij maken overal reclame! Mama I."Verstrenging coronamaatregelen en exponentiële groei

Publié le 27 juillet 2020 à 15:00 Comments commentaires (14010)

 

Vandaag werden de coronamaatregelen opnieuw verstrengd. Voor veel mensen lijken de maatregelen buiten proportie. Dit komt omdat de meesten niet vertrouwd zijn met het begrip "exponentiële groei". Ik probeer het hieronder even duidelijk te maken.

Stel dat er op dit moment 1000 mensen besmet zijn met het coronavirus (ongeveer 1/3 van de gevallen wordt gedetecteerd, dus dat lijkt me een realistisch cijfer). Stel dat de groeifactor 2 is. Dus elke besmette persoon steekt 2 ...

Lire tout l'article »

Examenresultaten

Publié le 14 juillet 2020 à 15:35 Comments commentaires (20782)

Hieronder een aantal examenresultaten die ik de voorbije weken heb ontvangen van studenten die intensief bijlessen gevolgd hebben. Ik ben fier op mijn studenten. Ze hebben dat goed gedaan!

�� Wiskunde voor bedrijfswetenschappen B - 1e bachelor handelswetenschappen (KULeuven) - 16/20

��Wiskunde voor bedrijfskundigen - 1e bachelor handelswetenschappen (UHasselt) - 13,6/20

�� Bouwconstructies 2 (deel stabiliteit) - 1e bachelor vastgoed ...

Lire tout l'article »

We blijven nog een tijdje online...

Publié le 2 juillet 2020 à 5:55 Comments commentaires (2191)

Vanwege de coronacrisis zullen de bijlessen de komende tijd uitsluitend online gegeven worden. Ik heb hierin reeds geruime tijd ervaring opgebouwd. De lessen verlopen even vlot als in real-life, dit wordt ook bevestigd door mijn studenten. Op deze manier kan ik zowel mezelf, mijn naaste omgeving als mijn studenten het beste beschermen en kunnen we allemaal gezond blijven. Bedankt voor het begrip en ik hoop mijn studenten snel (bij de meesten volgend academiejaar ;-)) online weer te zien.

Wil jij op de hoogte gehouden worden? Volg dan mijn facebookpagina!

Publié le 15 mars 2020 à 7:10 Comments commentaires (670)

Veel studenten vragen me om hen op de hoogte te houden i.v.m. de bevalling. Like en volg deze pagina om een snelle update te ontvangen:

https://www.facebook.com/math4you.be/" target="_blank">http://https://www.facebook.com/math4you.be/

 

Op de pagina vind je alvast een voorsmaakje... een (vermoedelijk) laatste foto van de baby in de buik.

 

Binnenkort eentje van de baby uit de buik... Hopelijk niet te lang meer......

Lire tout l'article »

Tijdelijke onderbreking bijlessen

Publié le 13 mars 2020 à 6:20 Comments commentaires (8592)

Beste studenten, leerlingen, ouders,

 

Gezien de huidige situatie i.v.m. het coronavirus, de sluiting van de scholen en mijn zwangerschap die zijn laatste dagen ingaat, heb ik beslist om met onmiddellijke ingang alle bijlessen te annuleren en met zwangerschapsverlof te gaan.

 

Iedereen die nog afspraken ingepland heeft, wordt persoonlijk verwittigd.

 

Bedankt voor het begrip.

 

Met vriendelijke groeten,

Kim Volders

Profiteer ervan, 't zijn de laatste... :-)

Publié le 5 février 2020 à 4:55 Comments commentaires (1634)

Beste leerlingen, studenten en ouders,

Zoals jullie ondertussen weten zal ik in de loop van maart met zwangerschapsverlof gaan. De exacte datum kan ik jullie nog niet meegeven aangezien ik zo lang mogelijk zal proberen om bijles te blijven geven. 

Momenteel is het een rustige periode, dus ik raad jullie aan om hiervan te profiteren om nog enkele extra lessen in te boeken zodat jullie alvast een voorsprong nemen. 

Tot snel!

Groetjes,

Kim

In blijde verwachting...

Publié le 5 novembre 2019 à 13:50 Comments commentaires (1454)

De aandachtige volgers van deze blog hebben misschien gemerkt dat er de laatste maanden niet veel nieuws verscheen. Daar was een heel goede reden voor. Ik ben ondertussen al 20 weken in blijde verwachting van een prachtige dochter. In maart zal zij zich tonen aan de buitenwereld. We kijken alvast heel erg uit naar haar komst. 


Vanaf nu exclusief voor studenten hoger onderwijs

Publié le 2 juillet 2019 à 14:05 Comments commentaires (6870)

Beste leerlingen en ouders,

Ik heb de voorbije jaren heel erg mijn best gedaan om altijd voor iedereen klaar te staan. Dit leidde jaar na jaar tot een enorme groei van het aantal leerlingen en studenten. Spijtig genoeg telt mijn dag ook maar 24u, net als die van jullie. Het voorbije jaar is gebleken dat dit echt niet voldoende is om iedereen op een goede manier te kunnen helpen. Dit heeft uiteindelijk zelfs geleid tot gezondheidsproblemen. Daarom heb ik een moeilijke beslissing genomen:...

Lire tout l'article »

Rss_feed

0